aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Home
Nieuwe recepten
Populaire recepten
Koken.TV
Uitgebreid zoeken
soort gerecht/gang
alle recepten
aperitiefhapjes
bbq
bijgerechten
cocktails en drinks
hoofdgerechten
nagerechten
ontbijt
sauzen
soepen
taart en gebak
voorgerechten
Penne met gehakt-spinazieballetjes
Breng voor de pasta een pan met ruim water aan de kook. Verhit in een ruime koekenpan 2 el olie. Voeg de spinazie in 2-3 porties toe en laat het blad al omscheppend slinken en het vocht verdampen...
meer...
Eline1234
10-20 minuten
Gazpacho
Als het kwik boven de 25 graden stijgt, biedt dit koude tomatensoepje de nodige verkoeling. Makkelijker kan het bijna niet -- mijn versie gebruik ik biologisch tomatensap in plaats van verse tomaten...
meer...
PWestbeek
0-10 minuten
Healthy Girl's Pancakes
Mijn idee van een ideaal weekendontbijt is een bord dikke, Amerikaanse pannenkoeken, rijkelijk overgoten met agavesiroop, maar dan iets gezonder.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Havermout-volkorenwafels met banaan
Deze voedzame wafels bak ik af en toe als verwenontbijt voor mijn dochter. Ze zijn supergezond en erg makkelijk te maken.
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
"pakje" van varkenshaasje met peer en brie
Doordat het varkenshaasje in de pancetta wordt "ingepakt" (italiaanse toets ;-) en men dus de "inwendige" ingrediënten niet kent is het een "heerlijke"...
meer...
shana
20-30 minuten
Brie mango tortilla
Drie ingrediënten die niet kunnen beslissen of het gerecht nu Frans Mexicaans, dan wel Mexicaans Spaans genoemd moet worden. Wat maakt het uit, het smaakt en dat is het belangrijkste.
meer...
Sidfrisjes
0-10 minuten
Taartjes met geitenkaas en uienconfijt
Een heerlijk en makkelijk te maken voorgerecht. De zoete vincotto combineert prachtig met de licht-zure smaak van de geitenkaas en de zoute smaak van het spek.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Kabeljauwhaasje in papillot
Er is niets zo makkelijk om op de barbecue te maken dan een lekkere vispapillot. De voorbereiding is eenvoudig vooraf te doen, de barbecue doet de rest op het moment zelf.
meer...
Sidfrisjes
10-20 minuten
Courgettesoep met saffraan
De zomer komt eraan met misschien een overvloed aan courgettes in de tuin. Dit is een lekker soepje waarbij de courgettes goed van pas komen.
meer...
Chris
30-60 minuten
Tripel Braadkip
Kip de Karmeliet; een heerlijk stuk braadkip met de smaak van een fantastische tripel bier.
meer...
mooibier
30-60 minuten
Spaghetti integrale met tomaat, gruyère en pompoenpitten
Geurige cherrytomaten uit de oven Pepers zijn familie van de paprika en bestaan in verschillende maten en kleuren. In dit gerecht gebruik je Turkse rode peper.
meer...
HelloFresh
20-30 minuten
Panzanella met gerookte makreel
Met gele paprika, pruimtomaten en ijsbergsla Panzanella is een Italiaanse broodsalade die oorspronkelijk gemaakt werd met oude stukjes ciabatta.
meer...
HelloFresh
20-30 minuten
Avocado-waterkerssoep met ei en bacon
Een verfrissend soepje dat je als lunch of voorgerecht kunt serveren. Als voorgerecht heb je met dit recept genoeg voor 8 personen. Tips: -In de koelkast blijft de soep een paar dagen goed.
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Citroenpasta met garnalen en kappertjes
Net als bijna alle pasta's, is dit een snelle en makkelijke maaltijd. Ik denk dat het omschrijven van dit recept langer duurt dan het maken.
meer...
BGastronome
0-10 minuten
Wentelteefjes van rozijnenbrood met spek en citrus-gembersiroop
De combinatie van zout en zoet in dit recept is zalig! Tips: -Koop het rozijnenbrood een of twee dagen van tevoren zodat het niet meer zo vers is. -Je kunt het rozijnenbrood vervangen door brioche.
meer...
PWestbeek
30-60 minuten
Lasagne met kastanjechampignons en spinazie
Bijna iedereen is dol op lasagne. Probeer deze vegetarische versie met kastanjechampignons en spinazie! Tips: -Zorg dat je al het overtollige vocht uit de spinazie wegdrukt.
meer...
PWestbeek
Langer dan 1 uur
Fijne zalmtartaar
Een frisse, lichte voorgerecht van verse zalm. Ik ben dol op de combinatie van de vettige vis met de verse komkommer en venkel. Verrukkelijk!
meer...
BGastronome
20-30 minuten
Macarons met speculoos & chocolade
Fruit, groenten, vlees, vis, zuivelproducten, brood, wijn... Dag na dag kiest Cirkle de beste biologische en artisanale producten afkomstig uit België of haar buurlanden.
meer...
Cirkle
30-60 minuten
Koffie en walnootcake
Walnoten en koffie gaan heel goed samen, ze zijn een "volwassen" combinatie van smaken, en passen heel goed bij deze zachte, volle cake. Serveren met een kop koffie, natuurlijk.
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Kokosmakronen
Een goede kokosmakron is heerlijk zacht en chewy van binnen, dit recept maakt ze precies zo. Het geheime ingredient is gezoete gecondenseerde melk.
meer...
BGastronome
30-60 minuten