Varkenshaasje surprise
Langer dan 2 uur
Varkenshaasje in bladerdeeg met duxelle, pijpajuintjes puree met krokant parmezaan korstje, afgewerkt met porto morillen saus.
Ingrediënten
voor 6 personen

varkenshaasje 400gr
varkensgehakt 300gr
1 red hot chili pepper (rood pigment)
1 ei + 1 eierdooier (voor bladerdeeg)
solo boter + olijfolie
basilicum
paneermeel
peper & zout
paprikapoeder
vleeskruiden, stoofvleeskruiden
600gr verse spinazie, 300gr broccoli
2 sjalotten
Solo delifine room
pistachenoten = 40 stuks
atlantisch grof zeezout, muskaatnoot
3 dikke zoete uien
1 pot kippenbouillon (La Croix)
fleur de sel (De Guerande)
500gr witte champignons
een halve ui, 1 sjalot
vetstof
2kg franceline aardappelen
2 bussels pijpajuin
gezouten spek = Herta 150gr
verse bieslook
4 pakjes melkerijboter (12,5gr/stuk Carlsbourg)
3 eierdooiers
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten