Saltimbocca
30-60 minuten
Wil je de smakelijke herinneringen aan je Italiëreis weer ophalen? Maak dan zelf dit heerlijke, typische Romaanse vleesgerecht klaar. Als je gasten over de vloer krijgt, kun je het zelfs op voorhand klaarmaken. Gewoon even in de oven opwarmen, en je hebt een heerlijk ovenvers gerecht klaar zonder jezelf die avond in de keuken te moeten opsluiten.
Ingrediënten
voor 4 personen

450 g fijne kalfslapjes (een 12-tal plakjes vlees)
12 schelletjes prosciutto
150 g geraspte parmigiano
8 dikke vleestomaten
2 sjalotten
1 dikke teen look
1 blikje tomatenpuree of een half brik passata
Italiaanse kruiden: basilicum, oregano, salie, spaghettikruiden
peper en zout
boter
olijfolie
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten