aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Salade van linzen en eendenborst
PWestbeek
10-20 minuten
Een lichte herfstsalade voor een snelle lunch!
Ingrediënten
voor 1 personen
handvol slabladeren
klein kopje gekookte bruine linzen
dungesneden eendenborstfilet
4 kerstomaatjes, doormidden gesneden
1/2 el sherryazijn
1 1/2 el extra vergine olijfolie
1/4 tl Dijonmosterd
zout en peper, naar smaak
zacht gekookt eitje
Bereidingswijze
Doe de sla op een bord. Doe de linzen, eendenborst en tomaten op de sla. Maak een dressing door de azijn, olie, mosterd, zout en peper te klutsen. Giet over de sla. Maak af met het eitje en een beetje versgemalen peper.
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Veggieburgers
Gezond en erg lekker! Serveer ze met zelfgemaakte frietjes uit de oven!
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Ovenschotel gehakt met tomaten crème
Tover de klassieke ovenschotel 'Gehakt Parmentier' in een mum van tijd op tafel dankzij de originele tomatensaus. Echt 'Feel Good'-food!
meer...
JosephineC
30-60 minuten
Snelle coq au vin
Voor deze variatie van de bekende Franse klassieker hoef je geen uren in de keuken te staan. Heerlijk met aardappelpuree.
meer...
PWestbeek
30-60 minuten
Penne met kip, basilicum en zongedroogde tomaten
Een makkelijk doordeweekse maaltijd met heel veel smaak!
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Mini-pita’s met tonijn, zoete bospeen en geroosterde hazelnoten
Romig door de frisse yoghurtsaus Deze combinatie van kokos en tonijn klinkt misschien verrassend, maar is echt een topper! Je serveert het met zoete bospeen en knapperige hazelnoten uit de oven.
meer...
HelloFresh
30-60 minuten
Biefstuksalade
Serveer deze smakelijke biefstuksalade als lunch of lichte avondmaaltijd. Heerlijk met een gekoelde rosé. Tips: -Geef er knapperig stokbrood bij.
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Hachee a la mama Moulijn
Rundvlees om en om braden en uit de pan nemen.Doe de boter in de pan doe het water erbij, voeg de rundvlees bouillonblokjes erbijVoeg de knoflook, ui en laulierblaadje erbij.
meer...
Hekkelaan
Langer dan 2 uur
Lasagne van zalm en spinazie
Lekkere lasagne met zalm en verse spinazie is heel eenvoudig om zelf te maken. We gaan hiervoor verse zalm combineren met gerookte zalm en we gebruiken verse spinazie.
meer...
Arties
30-60 minuten