Bereidingswijze
Voorbereiding:
Snipper de uien en snijdt ze in grote stukken* Maak de paprika schoon en snijdt in reepjes* Maak champignons schoon en snijdt in plakken, of laat het potje uitlekken* Snijdt augurk in blokjes* Laat ananas uitlekken.
Bereidingswijze: Bak het vlees in boter of margarine bruin. Voet de uien toe en bak circa 2 min uten mee. Dan de paprika, eveneens circa 2 minuten meebakken, daarna de champignons.Voeg het hele flesje curry toe. Laat tot tegen de kook aan komen en voeg dan de zilveruitjes en de augurk toe.Laat dit geheel circa 1 uur stoven en voeg het laatste kwartier de ananas toe.
Serveertips:Dit gerecht is heerlijk met stokbrood of rijst.Het kan bij meerdere gelegenheden worden gebruikt.Als je de schotel een dag van tevoren maakt is hij (zoals bijna alle stoofschotels) nog lekkerder !