Reuben
10-20 minuten
Dit rijkelijk belegde broodje wordt halverwege de 19e eeuw in New York uitgevonden, waarschijnlijk door Joodse immigranten. Tegenwoordig hebben alle delicatessen in de ‘Big Apple’ hun eigen variatie. Serveer de Reuben op de traditionele manier, met een handje chips en een augurk!
Ingrediënten
voor 4 personen

4 el mayonaise
2 el ketchup
1 tl Worcestersaus
2 tl citroensap
½ sjalotje, fijngesnipperd
2 tl kappertjes, fijngesneden
snufje chilipoederpeper
300 g wijnzuurkool, goed uitgelekt
8 dikke sneden zuurdesembrood
100 g Emmentaler, geraspt
300 g pastrami
chips, voor erbij
augurk, voor erbij
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten