Fruit, groenten, vlees, vis, zuivelproducten, brood, wijn... Dag na dag kiest Cirkle de beste biologische en artisanale producten afkomstig uit België of haar buurlanden. Maak je keuze uit één van onze paketten of stel je eigen pakket samen. Wij leveren bij jouw thuis, op kantoor of in één van onze afhaalpunten. Om de ecologische voetafdruk te verkleinen en een bijdrage te leveren op sociaal niveau, combineert Cirkle deze leveringen met een gratis recyclingdienst. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het goede doel. Ga nu van start en maak deel uit van de winkelrevolutie!
-----
Onze recepten-paketten voorzien alle exacte ingrediënten voor het gewenste aantal personen en worden bij u thuis, op kantoor of in één van onze afhaalpunten geleverd!
Dit recept is beschikbaar voor 2, 4 of 6 personen en kunt u bestellen via www.cirkle.be > Paketten > Recepten-paketten.
Bereidingswijze
Breng het water voor de pasta aan de kook en zout het lichtjes.
Hak de uien fijn en versnipper de lookteentjes. Doe een scheut olijfolie in een pan en stoof alles 5 minuten op een zacht vuur.
Doe de pasta in het kokend water en kook ze al dente (ongeveer 12 minuten).
Draai het vuur hoger als de uien zacht zijn en doe het vlees erbij. Verbrokkel het met een houten lepel. Bak het vlees ongeveer 4 minuten of tot het bruin wordt.
Snij de tomaten in vieren, doe ze bij het vlees in de pan en giet er 4 tot 5 eetlepels kookvocht van de pasta bij (het zetmeel van de pasta bindt de saus). Stroop de tijmtakjes af en doe de blaadjes met een snuifje suiker in de pan.
Laat 2 tot 3 minuten koken tot alle ingrediënten een dikke saus vormen. Giet de pasta af en doe ze meteen in de saus. Meng goed.
Doe alles in een schotel en
strooi de parmezaan erover.