De Philly cheesesteak is een Amerikaanse sandwich met dunne plakjes biefstuk, uien, groene paprika en gesmolten kaas die zijn roots heeft in de stad Philadelphia.
Tips:
-Serveer met ketchup en plakjes augurk.
-Ook lekker met plakjes champignons.
-Snij de biefstuk in dunne plakjes met een scherp mes.
Bereidingswijze
Verhit 2 el van de olijfolie in een grote koekenpan en bak de uien en groene paprikareepjes al omscheppend op een middelhoog vuur in 5 minuten. Haal de uien en paprika uit de pan en verwarm de andere 2 el olijfolie. Bak de plakjes biefstuk al omscheppend met zout en peper in 2 minuten. Snij de pistolets open, leg ze op een bakplaat, beleg een helft met het vlees en de uien en paprika. Verdeel de kaas erover en leg het geheel gedurende 2-3 minuten of totdat de kaas smelt onder de gril . Leg de andere helft van de pistolet erop, snij de sandwich schuin doormidden en serveer.