Een vullend gerecht voor een koude herfstavond. Serveer met een groene salade en een frisse, droge witte wijn.
Bereidingswijze
Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op het pak. Giet de pasta af en doe deze weer in de pan. Voeg een eetlepel olijfolie toe en roer goed.Verwarm de oven op 200°C voor en vet een ovale ovenschaal lichtjes in met olijfolie. Maak de béchamelsaus op de volgende wijze: smelt de boter op een laag vuur en roer de bloem met een kleine garde goed door de boter totdat je een soort papje krijgt. Blijf roeren terwijl je de melk beetje bij beetje toevoegt. Ga door met roeren totdat je een dikke, romige saus hebt. Breng de saus op smaak met de nootmuskaat, het zout en de peper.Doe een laag pasta in de ovenschaal, daarna een laag béchamelsaus en als laatste de twee kazen. Herhaal dit nogmaals zodat je met een laag kaas eindigt. Besprenkel het gerecht met de oregano en 20-25 minuten bakken.