Bereidingswijze
Snijd de knoflook heel fijn en fruit deze in olie voor ca. 1 minuut. Snijd de biefstuk in stukjes en voeg samen met de spekjes toe aan de knoflook. Bak 2 minuten mee. Schep het vlees uit de pan op een bord en dek af met aluminiumfolie.
Kook de tagliatelle.
Snijd de champignons en portobello’s in plakjes. Verhit olie in een koekenpan en bak 5 minuten op matig vuur. Doe de kook room erbij en breng aan de kook. Laat 3 minuten zachtjes koken. Roer regelmatig. Voeg de biefstuk met spekjes toe aan de paddenstoelen. Scheur of hak de blaadjes basilicum wat fijner en voeg deze vlak voor opdienen toe aan de saus. Meng de tagliatelle door de saus of serveer apart.
Uit
Lekker zonder koemelk
auteur : Erica Schot van den Assem
Samenvatting
Heerlijke gerechten zonder koemelk en lactose, de recepten in dit kookboek laten zien dat iedereen lekker kan eten, ook met een koemelkallergie of lactose intolerantie. De foto's prikkelen je smaakpapillen en de tips bij de recepten geven ruimte voor eindeloze variatie.
Dit kookboek bevat basisrecepten voor pizza en pasta, soepen, ovengerechten, allerlei heerlijk gebak en verscheidene desserts waar je van kan genieten, met én zonder koemelkallergie.
kopen bij bol.com