Zachte stukjes vlees in rijke, volle saus met paprika en creme fraiche. Serveren met eiernoedels of luchtige aardappelpuree.
Bereidingswijze
Schil indien nodig en snijd alle groente in kleine stukken. Snijd het varkensvlees in blokjes. Bestrooi het vlees met zout en bloem.
Braad het varkensvlees in 1 eetlepel olie op vrij hoog vuur tot er mooi gouden kleur ontstaat. Schep het uit de pan en doe het in een braadpannetje. In dezelfde pan alle groente (inlcusief fijngemaakte knoflook) in de resterende olie sauteren tot de uien glazig zijn. Afblussen met de tomatensap. Het vlees erbij doen, de paprikapoeder en het geheel op heel zacht vuurtje braden totdat het vlees helemaal uit elkaar valt, zo'n anderhalf tot 2 uur.
Voor het serveren de creme fraiche erdoorheen roeren en besprenkelen met verse gesnipperde bieslook. Eet smakelijk!