echt een gerecht voor pasen.
Bereidingswijze
Verwarm de oven voor op 200 graden.bestrooi het vlees met peper en zout.
Maak een korst door in de blender de honing, mosterd, knoflook, broodkruim, hazelnootolie en boter te mengen.
Dit wordt een soort pasta. Leg de pasta een uur in de koeling om deze te laten harden.
Bak de lamsfilet alvast een minuut aan in een klontje roomboter.
Besmeer de lamsfilet met een dikke laag van de pasta.
Leg daarna de lamsfilet in een beboterde ovenschaal.
Doe daarna de lamsfilets ongeveer 10-12 minuten in de oven, zodat ze een mooi krokant korstje krijgen
Maak de saus door een uitje te fruiten in een pan en de overige ingrediënten in de pan toe te voegen.
Laat de saus inkoken en roer deze ondertussen goed.
Roerbak de groenten met 2 el olijfolie.
Serveer de groenten bij de lamsfilet en serveer de saus over lamsfilet
Wijntip: Valpolicella Ripasso Classico Superiore.