aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Kerntemperaturen
Jokke
0-10 minuten
Kerntemperatuur persoonlijke favoriet
Ingrediënten
voor 1 stuks
Thermometer
Sonde
Bereidingswijze
Rund: 46 C + rusten
Varken: 68 C + rusten
Lam: 50 C + rusten
Zalm 45 C + rusten
Burger 70 C direct
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Kabeljauwhaasje in papillot
Er is niets zo makkelijk om op de barbecue te maken dan een lekkere vispapillot. De voorbereiding is eenvoudig vooraf te doen, de barbecue doet de rest op het moment zelf.
meer...
Sidfrisjes
10-20 minuten
Varkenshaaskarbonade met verse pruimensalsa
Dit gerecht is een m.i. goede voorbeeld van fusion, hierin wordt het varkensvlees gekruid met chinese 5-kruiden mix, daarna gegrild en geserveerd met verse, zoet-zure salsa van verse pruimen.
meer...
BGastronome
20-30 minuten
Gevulde champignons met spek
Borstel de champignons schoon en snij het steeltje eruit.Meng de roomkaas, (zeer) fijngesnipperde rode ui en de BBQ saus door elkaar.Vul de champignons met dit mengsel.
meer...
Jokke
20-30 minuten
Groentebuiltje
Een heerlijk vegetarisch groentegerecht voor op de bbq
meer...
tirsje
10-20 minuten
BBQ-baguette met kruidenboter
1. Halveer eerst het stokbrood en snijd dan beide helften horizontaal doormidden. Verhit de olie in een pan en rul het gehakt bruin.
meer...
Breggiexxx
20-30 minuten
Mangochutney
sjalot fijn snijden en even aanstoven in wat arachideolie (niet bruin laten worden!)mango even laten mee stovensuiker toevoegen en laten smeltenazijn toevoegen, wat laten verdampen en op smaak brengen...
meer...
grieties
20-30 minuten
Varkenskoteletten in lavendelmarinade
Geurige, malse koteletten, kleuren mooi op de gril dankzij de honing in de marinade. Tijm, rozemarijn en lavendel zijn een prachtige combinatie, kruidig, bloemig, de lavendel is absoluut niet...
meer...
BGastronome
Langer dan 1 uur
"pakje" van varkenshaasje met peer en brie
Doordat het varkenshaasje in de pancetta wordt "ingepakt" (italiaanse toets ;-) en men dus de "inwendige" ingrediënten niet kent is het een "heerlijke"...
meer...
shana
20-30 minuten