* Halveer de groene paprika en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika in fijne reepjes en vervolgens in fijne blokjes. Borstel de champignons schoon indien nodig, snijd eerst in schijfjes, daarna in reepjes en vervolgens in fijne blokjes. Snipper de rode ui fijn. Snijd de kerstomaten in kwartjes.
* Verdeel het kabeljauwhaasje in 8 gelijke delen van ongeveer 100 gram en licht kruiden met peper en zout.
* De fijn gesneden groenten over de 8 aluminium bakjes verdelen. Leg hierop het stuk kabeljauw.Een scheutje room en witte wijn toevoegen en afkruiden met viskruiden naar keuze. Vervolgens de kwartjes kerstomaat verdelen over de verschillende porties.
* De papillot afsluiten met het bijhorende deksel en de randen goed aandrukken. Gaar circa 10 minuten op een warme barbecue (optioneel in de oven)
Tips van de chef!
- Het kabeljauwhaasje kan je zonder enig probleem vervangen door een ander stukje vis (bv zalm)
- Heb je geen aluminium bakje in huis? Maak zelf je papillot met zilverfolie. Zorg er wel voor dat je pakketje luchtdicht maakt zodat de vis mooi kan stomen in het toegevoegde vocht!