aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Franse tomatentaart
PWestbeek
20-30 minuten
Simpel, zomers!
Bereidingswijze
Oven op 200°C voorverwarmen en een bakplaat met bakpapier bekleden.
Het bladerdeeg op het bakpapier uitrollen en met een vork overal gaatjes prikken.
Besmeer met de tapenade. Beleg met de tomaten en bestrooi met de kappertjes en thijm.
Bak de taart in 20 minuten.
Serveer warm met een salade en een koude rosé.
Ingrediënten
voor 4 personen
rol bladerdeeg
3-4 rijpe tomaten, dun gesneden
2 el tapenade
2 el kappertjes
verse thijmblaadjes
fleur de sel en versgemalen peper, naar smaak
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Ovenschotel met gehakt, prei en curry
Deze eenvoudige ovenschotel is zo klaar en steeds een feest op een koude winteravond. Vooral de combinatie van curry, gehakt en prei is geweldig en zeker een aanrader voor wie graag curry eet.
meer...
Arties
30-60 minuten
Warme salade van boerenkool en quinoa
Probeer deze veganistische en mega-gezonde salade vol vezels en vitamines!
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Pipe rigate met zalm, asperges en room
Ook als je weinig tijd hebt om te koken, kun je een heerlijk en gezond gerecht op tafel zetten. Dit pastagerecht kan worden gegeten als complete maaltijd, want alles wat je nodig hebt, zit erin.
meer...
zitizitoni
20-30 minuten
Provençaalse roerbak
Rundvleesreepjes en mini-krieltjes hebben een korte kooktijd nodig en zijn heerlijk in allerlei roerbakshotels. Dit makkelijk gerecht zet je binnen 20 minuten op tafel.
meer...
PWestbeek
20-30 minuten
Arroz con pollo
Dit is een veel voorkomend gerecht in Latijns America, elke land, streek heeft zo zijn variaties. Dit is dus slechts een van de vele mogelijke varianten.
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Gevulde aubergine
Er zijn natuurlijk talloze variaties mogelijk van dit gerecht, deze vind ik het lekkerst. De vulling van rijke tomatensaus met gehakt, fris gekruid en een paar kruimels feta kaas bovenop maken het...
meer...
BGastronome
30-60 minuten
Romige pasta met radicchio en kleurige tomaatjes
Slobberpasta’s, daar kun je me voor wakker maken. Het liefst slobber ik met spaghetti of linguine, maar pasta met een stevige bite en een holte past beter bij deze saus.
meer...
annemieke
20-30 minuten
Vegetarische vol au vent
Een vegetarische vol au vent klinkt als een cafe zonder bier maar dit receptje zal je verrassen. We vervangen het vlees door groenteballetjes en bruine kastanje champignons.
meer...
Arties
30-60 minuten