aanmelden
Recepten zoeken
Mijn kookboek
Recept toevoegen
Boodschappen
Tulband met glazuur
Dark-Nut
20-30 minuten
Gewone tulband met heerlijk glazuur. ALTIJD LEKKER.
Ingrediënten
voor 1 stuks
1 pak boerencakemix (plus ingredienten van het pak)
1 zakje kant-en-klaar glazuur
1 zakje eetbare zilverkleurige en blauwe pareltjes
1 tulbandvorm
Bereidingswijze
Bereid de cakemix volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bak de cake in een licht ingevette tulbandvorm tot hij gaar is.
Laat de cake zo'n 10 minuten afkoelen en draai hem dan voorzichtig om op een mooi bord.
Kneed het zakje glazuur zodat de inhoud een beetje warm en vloeibaar wordt, knip het zakje open en giet het glazuur mooi over de cake.
Versier het geheel met de zilverkleurige en blauwe pareltjes., ,
Tip: Maak de cake van tevoren en giet er pas op het laatste moment glazuur over.
recept afdrukken
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
Meld je gratis aan
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten
Winterse rauwkost
Het is natuurlijk gemakkelijk dat je in de supermarkt gewoon sperzieboontjes, broccoli en asperges kunt kopen in februari. Zo hoef je in principe gewoon maken waar je zin in hebt op dat moment.
meer...
BGastronome
10-20 minuten
Filodeeg venkel en geietenkaas
Arthur FlyingFoodie.nl heeft heeellee lekkere recepten.
meer...
josejansen
10-20 minuten
Petits pois à la française
Een Franse klassieker bestaande uit verse erwtjes, sla en spek. Serveer deze als bijgerecht bij gebraden kip.
meer...
PWestbeek
10-20 minuten
Witlofsalade met appel, ei en kerrie
Vroeger aten wij thuis vaak witlofsalade. Of het recept nog erg op dat van mijn moeder lijkt, weet ik niet, maar in elk geval gaat er bij haar ook altijd appel, ei en kerrie in.
meer...
annemieke
10-20 minuten
Tortilla's
Het lijkt veel moeite, zo'n tortilla zelf maken, als je een pakje open kan trekken, ze opwarmen en klaar.
meer...
BGastronome
10-20 minuten
Wrap met gerookte zalm en rucola
Juliette Super gemakkelijk en ons smaakt het altijd erg goed.
meer...
josejansen
0-10 minuten
Pampoeshky, breekbroodjes met knoflook
Deze zachte broodjes met knoflook zijn de volmaakte aanvulling op borsjtsj. Maar ook als voorafje of bij een stoof zullen ze het heel goed doen.
meer...
BGastronome
Langer dan 1 uur
Courgette frittata-taart
Bladerend in een kookboek over Toscane stuitte ik op een recept waarbij een frittata was gebakken in een tulbandvorm: wat een superfeestelijk idee!
meer...
zitizitoni
Langer dan 1 uur