Bereidingswijze
Prak de avocadoblokjes met de groene pesto en citroensap in een kom en breng op smaak met zout en lekker veel peper. Gril de sneden brood en wrijf in met de knoflook als ze nog warm zijn. Verdeel het avocadomengesel over het geroosterde brood en garneer met wat geschaafde Parmezaanse kaas. Breng een hapjespan met water tegen de kook aan en zorg vooral dat het water niet te hard borrelt. Bekleed vier kleine bakjes (bijv. ramequins of koffiekopjes) met een groot stuk vershoudfolie en kwast het midden van de folie in met zonnebloemolie. Breek de eieren in de bakjes, breng de foliepuntjes bij elkaar en bind ze bijeen met een zaksluiter zodat er een buideltje ontstaat. Leg de buideltjes in het water en laat de eieren 3-5 minuten koken, afhankelijk van hun maat en je voorkeur. Haal de eieren uit het water, snij de buideltjes voorzichtig open en verdeel de eieren over de sneden brood. Maak een sneetje in elk ei zodat het eigeel er een beetje uitloopt, breng op smaak met zout en peper en serveer.