Voor wie op zoek is naar een lekker,vernieuwend dessert is dit zonder twijfel een goede keuze.De verrassende combinatie viel bij onze gasten zeker in de smaak.
Groot voordeel is dat het vooraf bereid kan worden.
Bereidingswijze
Week de gelatine in koud water.
Smelt de chocolade au bain marie.
Klop de room op met de vanillesuiker.
Verwarm enkele lepels room en los hierin de uitgeknepen gelatine op.
Roer dit door de geitenkaas.
Roer er dan de gesmolten chocolade door.
Meng er ook de opgeklopte room door.
Giet in individuele glaasjes of kommetjes.
Laat opstijven in de koelkast.
Maak ondertussen de frambozencoulis.
Verwarm 1/2 tas water en los er de suiker in op.
Roer dit door de frambozen.
Mix de frambozen en passeer door de puntzeef.
Breng op smaak met citroensap en eventueel frambozenlikeur.
Afwerking.
Giet er vlak voor het opdienen wat coulis over en versier met enkele verse frambozen en een blaadje munt.