Lasagne is op zichzelf al enorm lekker... Maar nu is er een chocoladige draai aan gegeven!
Bereidingswijze
1. Verkruimel 36 Oreo koekjes.
2. Doe de Oreo kruimels in een grote kom. Roer 6 eetlepels gesmolten boter en gebruik een vork om de boter te mengen in de koekkruimels. Wanneer de boter wordt verdeeld, breng het mengsel in een 9 x 13 ovenschaal. Druk de kruimels in de bodem van de pan. Zet de pan in de koelkast terwijl je werkt aan de extra lagen.
3.Meng de roomkaas met een mixer tot een licht en luchtig is. Voeg in 2 eetlepels melk en suiker, en meng goed. Roer 1 en 1/4 kopjes Cool Whip. Verspreid dit mengsel over de korst.
4. In een kom, combineer de chocolade pudding met 3 en 1/4 kopjes koude melk. Klop gedurende enkele minuten totdat de pudding begint te dikken. Gebruik een spatel om het mengsel over de vorige roomkaaslaag te verspreiden. Laat het dessert rusten voor ongeveer 5 minuten, zodat de pudding verder kan opstijven.
5. Verdeel de resterende Cool Whip over de top. Bestrooi mini chocolade chips gelijkmatig over de top. In de vriezer gedurende 1 uur, of de koelkast gedurende 4 uur voor het opdienen.