Dit feestelijk voorgerechtje is gemakkelijk te bereiden. Op de warme kroket na is het helemaal vooraf klaar te maken. Het ziet er mooi uit en je gasten zullen het zich zeker laten smaken.
Bereidingswijze
Pel de tomaat, verdeel in kwartjes, verwijder de pitten en snijd in kleine dobbelsteentjes. Schil de appel en snijd eveneens in kleine dobbelsteentjes. Meng de mayonaise met de garnalen en de appel. Maak de eitjes fijn tot mimosa.
Nu kunnen we dresseren, bij voorkeur op een rechthoekig bord. Plaats aan een zijde op het bord een metalen ring. Vul deze met een bodempje sla, daarop de garnaal-appelmengeling en de mimosa. Eindig met tomaat.
Aan de andere kant van het bord leg je een garnaalkroket van goede kwaliteit. Werk af met enkele druppels Balsamic Glaze.
Zo kan het op tafel.
Tip: Om tomaten makkelijk te pellen kruisgewijs insnijden,enkele seconden in kokend water dompelen en laten schrikken onder koud water.