Deze romige crèmes van witte chocolade zijn gekroond met een robijnrood sausje van verse zomerse vruchten. Een elegant, makkelijk dessert met de smaak van het seizoen! Zorg wel dat je zowel de crèmes als de saus een paar uur van tevoren maakt.
Bereidingswijze
Smelt de chocolade langzaam au bain marie. Laat een minuut afkoelen en roer de yoghurt er doorheen tot je een gladde, romige crème krijgt.
Verdeel de crème over vier glaasjes en laat een paar uur in de koelkast opstijven. Om de rode vruchtensaus te maken, doe je de aardbeien, rode bessen, suiker en Kirsch in een pan en breng je dit even aan de kook.
Verlaag dan het vuur en laat de saus 10-15 minuten koken. De saus moet niet te dik worden (als jam), maar ook niet te dun blijven.
Laat de saus afkoelen en zet deze in de koelkast. Om te serveren verdeel je de saus over de crème en garneer je elk glas met een paar blaadjes munt en wat verse vruchten.