BereidingswijzeVoorbereiding: 5min › Bereiding: 15min › Klaar in:20min
- Vul een grote pan met licht gezouten water en breng aan de kook op hoog vuur.
- Voeg de spaghetti toe zodra het water kookt en breng het water weer aan de kook.
- Kook de pasta zonder deksel en onder af en toe roeren beetgaar.
- Laat goed uitlekken in een vergiet in de gootsteen.
- Doe de pasta terug in de pan en schenk de pastasaus eroverheen.
- Meng goed en laat goed opwarmen.
- Verwarm de tacoschelpen in de magnetron (schuif ze in een cirkel in elkaar zodat de randen van de tacoschelpen lichtjes overlappen).
- Verwarm in de magnetron op een hoge stand tot de taco's warm en knapperig zijn, 30 tot 45 seconden.
- Vul de warme tacoschelpen met het pastamengsel.
- Bestrooi elke taco met ong. 1 theelepel Parmezaanse kaas om op te dienen.