Kruimeldeeg
30-60 minuten
Kruimeldeeg wordt veel gebruikt voor zoete taarten, zoals een aardbeien- of fruittaart.
Je kan het deeg ook gebruiken voor een quiche, maar dan moet je de vanillestokjes uit het recept laten.
Een onmisbaar basisrecept voor taartliefhebbers!
Ingrediënten
Voor
personen

500 g bloem
250 g malse boter
180 g suiker
2 vanillestokjes
3 eieren
zout
Reacties
30 jun 2014
hallo, heb het deeg gemaakt maar het deeg kruimelde en mijn taart viel uiteen na het bakken , doe ik iets fout ? grt
28 jun 2012
Heb zojuist een kruimeldeeg gemaakt voor een Aardbeientaart met banketbakkersroom en ze is gelukt al enkele keren geprobeerd en nooit gelukt maar nu wel voor de eerste keer ben echt blij ga er vanavond mijn kids en ventje mee verrassen .
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten