Bereidingswijze
voorbereiding
- schil aardappelen (voor puré)
- snij de groenten: wortels in schijven, prei en ui in ringen, champignons in fijne stukjes, tomaat in kleine stukjes
- kruid vis met pezo
bereiding:
- wortels, prei en ui samen met 1/4 blokje visbouillon gaarkoken
- laat water iets afkoelen en pocheer vis (+/-5 minuten, afhankelijk van dikte filets, niet te lang anders valt de vis uit elkaar)
- bak champignons op
- vet ovenschotel in en schik champignons in ovenschotel
- maak bechamelsaus op basis van 1/2 pocheervocht, 1/2 melk en 1 koffielepel zachte mosterd
- haal vis uit water en laat even uitlekken
- giet water door vergiet en schik groenten bij in ovenschotel
- schik vis tussen groeten
- voeg kleine stukjes tomaat toe
- voeg garnalen toe
- overgiet geheel met bechamelsaus
- strooi ementaler over geheel
- zet voor 10 min. in oven op 150°C en zet op eind gril op
serveertip:
- lekker met puré