Visschotel
Samen met een aardappelbereiding of wat rijst is dit een volledige en gezonde maaltijd.

Ingrediënten
Voor 4 personen

600g visfilet (kabeljauw, dorade,...)
2 sjalotjes
2 teentjes look
een halve courgette
250g champignons
300g wortelen
4 tomaten of 1 doos tomatenstukjes
provençaalse kruiden, peper en zout
1/8 l room
2 eidooiers
40g gemalen kaas
verse bieslook
1 lepel olijfolie
30-60 minuten

Recept

Alle groenten fijn snijden.
Sjalotten en look zacht stoven in olijfolie.
Groenten en kruiden bijvoegen en beetgaar stoven onder deksel.
Rauwe afgedroogde vis invuurvaste schotel schikken.
Kruiden met peper en zout.
Beetgare groenten bovenop leggen.
Room samen kloppen met eidooiers,peper,zout en kaas.
Over de vis gieten.
Bestrooien met gesnipperde bieslook.
Ongeveer 30 min.in de oven bakken op 180 graden.

Ook lekker met prei!
toegevoegd door Chris