Cakejes met lichte chocoladesmaak
Deze luchtige cakejes met lichte chocoladesmaak lukken altijd. Ze zijn vlug klaar en kinderen zijn er dol op. Ons kleindochtertje noemt ze "cakejes met een dakje" omdat ze zo mooi "opkomen".

Ingrediënten
Voor 24 stuks

250 g zelfrijzende bloem
200 g boter
4 eieren
250 g suiker
2 zakjes vanillesuiker
cacaopoeder
20-30 minuten

Recept

Laat de boter zacht worden.
Voeg suiker en vanillesuiker toe en mix.
Voeg de volledige eieren één na één toe terwijl je blijft mixen.
Meng bij de bloem een flinke soeplepel cacaopoeder.
Zeef dan de bloem bij het mengsel en mix verder tot je een luchtig en glad mengsel bekomt.
Vul de cakevormpjes tot driekwart.
Bak gedurende 15 minuten op 180 graden.
Je hebt 24 heerlijke cakejes!
toegevoegd door Chris