Vegetarische spinazieburger met een fris sausje van yoghurt en paprika met wat rijst of brood. Deze werken ook op de BBQ.
Ingrediƫnten
Voor 4 personen
200gr verse spinazie
200gr wazelnoten
4 sneden volkoren brood
150gr belegen geraspte kaas
Feta kaas
1 ei
paneermeel of kruimels
4st, op olie bewaarde geroosterde paprika
magere yoghurt
Recept
1. Maal de hazelnoten fijn.
2. Voeg er de verse spinazie, kaas en het eitje aan toe en de sneedjes brood.
3. Maal alles tot een fijne massa met de keukenrobot.
4. Maak met de massa enkele hamburgers en haal deze hamburgers door de paneer meel of broodkruimels. Bak nu op een zacht vuurtje met voldoende boter.
Sausje.
1. Meng de yoghurt en paprika met wat peper en zout in de blender tot je een zachte saus krijgt en koel alles goed in de koelkast.
Serveer met wat rijst of brood. Smakelijk