Zalmmousse met komkommer
Feestelijk
Ingrediƫnten
Voor 10 stuks
1/3de van een komkommer
250 gram wilde zalm uit blik
1 sneetje gerookte zalm
3 el mascarpone
lompviseitjes
1 limoen
10-20 minuten
Recept
Snij met een dunschiller 10 gelijke slierten van ong 10 cm van de komkommer
Snij de rest van je stuk komkommer in kleine blokjes
Snij de zalm ook in gelijke slierten
Meng de komkommerblokjes met el mascarpone, limoensap en de zeste, peper en zout en verdeel over 10 glaasjes
Meng de zalm met 2 el mascarpone en kruid af met peper en zout
Spuit het mengsel met een zak over de komkommerblokjes
Leg er wat lompviseitjes bovenop
Leg de komkommersliert op een sliert gerookte zalm en steek ze in waaiervorm op een cocktailprikker. Werk de glaasjes hiermee af
toegevoegd door
houthaeve