Wrap met gerookte zalm en rucola
Juliette Super gemakkelijk en ons smaakt het altijd erg goed.

Ingrediƫnten
Voor 2 personen

Wraps   
Bakje roomkaas (bijvoorbeeld de standaard Boursin) 
Zakje rucola   
200 gram gerookte zalm   
Evt. peper   
Evt. citroen       
0-10 minuten

Recept

Benodigdheden
Huishoudfolie
Lepel
Scherp mes

Bereidingswijze:Haal de wraps uit de verpakking. 
Besprenkel de plakjes zalm eventueel met citroensap.Leg een wrap neer en strijk met een lepel roomkaas over de wrap, niet te zuinig.Leg een paar plakjes gerookte zalm op de wrap (aan de onderkant van de wrap).Leg hierop een plukje rucola verdeeld over de wrap en rol deze stevig op. 
Nu wikkel je de wrap in huishoudfolie en leg je deze even weg in de koelkast voor zo'n 30 minuten. Hierna kun je het folie verwijderen en de wrap in kleine stukjes snijden. 
Serveer ze op een bord voor een feestje of verjaardag.
Serveertip
Snijd de wraps in kleine stukjes voor leuke borrelhapjes.

 
Eet smakelijk!
toegevoegd door josejansen