Stamppot Ruccola met Oude Kaas
Rosalinde Je kunt ook 1 portie invriezen voor bijvoorbeeld een Chipsoft woensdag:)

Ingrediƫnten
Voor 2 personen

500 gram kruimige aardappelen 
75 ml halfvolle melk 
15 gram boter 
75 gram rucola 
125 gram oude kaas 
Klein beetje zout en peper
20-30 minuten

Recept

(je kunt ook de video instructie bekijken, deze wordt op 15-7-2016 naar je toe geappt)

Schil de aardappelen en snij ze in vierenDoe de aardappelpartjes in een pan met kokend water Doe een klein beetje zout in de pan erbij en laat deze 20 minuten kokenGiet het water af (vergiet kan handig zijn) en stamp de aardappelen fijnGiet de melk erbij zodat er een puree ontstaatDoe de boter, een beetje peper en zout in de pureeMeng de rucola door de pureeDoe de helft van de oude kaas door de pureeVerwarm nog even kort (een minuutje) en schep dan op je bordDoe als laatste de rest van de oude kaas erover

Variatie tip

Als je het lekker vindt kun je wat pijnboompitjes en/of cherry tomaatjes toevoegen. Als je wat steviger wilt, kun je spekjes bakken en toevoegen of het eten met een (chorizo) worstje.

 

Eet smakelijk!
toegevoegd door josejansen