Pasta met Champignons
Pasta met room en champignons, een heerlijk eenvoudig gerecht.

Ingrediënten
Voor 4 personen

600 gr pasta
2 eetlepels olijfolie
400 gr champignons, gewassen en in stukken gesneden
1 teentje knoflook, fijngehakt
30 cl room
een snufje gehakte peterselie
zout en versgemalen peper
20-30 minuten

Recept


Bereidingswijze
Voorbereiding: 10min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:25min 
  • Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
  • Verhit ondertussen olie in een grote koekenpan op middelhoog vuur en voeg de champignons toe.
  • Voeg de knoflook toe en bak 5 minuten.
  • Voeg de room toe en meng goed door.
  • Voeg de peterselie toe, roer door en breng op smaak met zout en peper.
  • Laat 5-10 minuten zachtjes doorkoken.
  • Giet de pasta af, en meng dit door de saus.
  • Serveer direct.
toegevoegd door gretet