Spaghetti taco's
verrassend lekker en simpel

Ingrediënten
Voor 12 stuks

450 gr dunne spaghetti
800 gr spaghettisaus naar keuze
170 gr harde taco's
20 gr geraspte Parmezaanse kaas
10-20 minuten

Recept


Bereidingswijze
Voorbereiding: 5min  ›  Bereiding: 15min  ›  Klaar in:20min 
  • Vul een grote pan met licht gezouten water en breng aan de kook op hoog vuur.
  • Voeg de spaghetti toe zodra het water kookt en breng het water weer aan de kook.
  • Kook de pasta zonder deksel en onder af en toe roeren beetgaar.
  • Laat goed uitlekken in een vergiet in de gootsteen.
  • Doe de pasta terug in de pan en schenk de pastasaus eroverheen.
  • Meng goed en laat goed opwarmen.
  • Verwarm de tacoschelpen in de magnetron (schuif ze in een cirkel in elkaar zodat de randen van de tacoschelpen lichtjes overlappen).
  • Verwarm in de magnetron op een hoge stand tot de taco's warm en knapperig zijn, 30 tot 45 seconden.
  • Vul de warme tacoschelpen met het pastamengsel.
  • Bestrooi elke taco met ong. 1 theelepel Parmezaanse kaas om op te dienen.
toegevoegd door gretet