Fruit, groenten, vlees, vis, zuivelproducten, brood, wijn... Dag na dag kiest Cirkle de beste biologische en artisanale producten afkomstig uit België of haar buurlanden. Maak je keuze uit één van onze paketten of stel je eigen pakket samen. Wij leveren bij jouw thuis, op kantoor of in één van onze afhaalpunten. Om de ecologische voetafdruk te verkleinen en een bijdrage te leveren op sociaal niveau, combineert Cirkle deze leveringen met een gratis recyclingdienst. De opbrengst hiervan gaat integraal naar het goede doel. Ga nu van start en maak deel uit van de winkelrevolutie!
-----
Onze recepten-paketten voorzien alle exacte ingrediënten voor het gewenste aantal personen en worden bij u thuis, op kantoor of in één van onze afhaalpunten geleverd!
Dit recept is beschikbaar voor 2, 4 of 6 personen en kunt u bestellen via www.cirkle.be > Paketten > Recepten-paketten.
Ingrediënten
Voor 4 personen
1,32kg Paprika's in verschillende kleuren - bio
400g Italiaanse worsten
4 pistolets - bio
2 blikjes gepelde tomaten - bio
20g look - bio
1 bosje lente-ui of bieslook - bio
350g uien - bio
Olijfolie (niet inbegrepen)
Peper, zout (niet inbegrepen)
Recept
Verwijder de zaadjes en membranen uit de paprika's en snijd ze in plakjes. Snijd de ui in halve ringen en de worst in plakjes. Pel en
plet de knoflook. Snijd de pijpajuin (of bieslook).
Verhit de olijfolie in een grote pan met lage bodem en voeg de worstjes toe. Bak ze tot ze er lichtjes bruin uit zien. Leg de worstjes
opzij.
Doe de ui in de pan en bak deze zachtjes gaar gedurende 8-10 minuten, roer af en toe.
Voeg de paprika en knoflook toe, breng deze op smaak met zout, peper en een theelepel suiker. Bak nog eens 3 minuten.
Voeg de gepelde tomaten toe en breek ze los van elkaar. Meng goed en laat 15-20 minuten koken tot deze dik en geurig is. Voeg
water toe indien nodig. Doe de worsten erbij en garneer met de gehakte pijpajuin (of bieslook).
Verwarm de pistolets in de oven op 200 ° C gedurende 5 minuten tot het krokant is en serveer deze met de stoofpot.