Rundscarpaccio
Heerlijke rundscarpaccio op z'n Zuid-Frans. Heerlijk met frietjes of stuk frans brood.

Ingrediƫnten
Voor 2 personen

350 g zeer dun gesneden rosbief
rucola sla
verse Parmezaanse kaas
kappertjes
balsamico-azijn
olijfolie
look
basilicum
tomaat (optioneel)
frietjes of broodjes in oven
10-20 minuten

Recept

voorbereiding:
- giet olijfolie in klein bekertje, snij een teentje knoflook in stukjes en voeg toe aan de olijfolie, kruid olijfolie met basilicum.
- laat half uurtje trekken.
- voorzie broodjes in de oven of frietjes

bereiding:
- zorg voor broodjes in oven of frietjes
- schik de carpaccio op een bord
- kruid af met pezo
- schilfer de parmazaan kaas
- voeg rucola sla en kappertjes toe
- besprenkel het geheel met de gekruide olijfolie
- voeg eventueel naar smaak wat tomaat en balsamico toe
toegevoegd door kristoff