Gevulde avocado
kan als licht lunch gerecht dienen.

Ingrediƫnten
Voor 4 personen

2 avocado's
2 lente uitjes
stukje komkommer van 7 centimeter.
100 gr gepelde Hollandse garnalen.
1 el mayonaise
3 takjes dille
Sap van 14 citroen.
peper en zout.
10-20 minuten

Recept

Snijd de avocado's doormidden en verwijder de de pit.

Snijd de avocado's kruislings in met een mes, maak hierbij de bodem niet stuk.

Lepel de blokjes avocado uit de schil en leg de schil apart.
snijd de komkommer in kleine blokjes van 1/2 cm en snijd de lente-ui in ringen.

Voeg dit samen met de garnalenbij de avocado blokjes.
Maak een sausje van mayonaise, het citroensap en de gehakte dille. breng op smaak met peper en zout.

Meng de saus voorzichtig door het avocado-garnalen mengsel.

Verdeel de vulling over de lege avocadoschillen en garneer met een takje dille.
toegevoegd door reusje