Papillot met zalm en groentenreepjes.
Geef uw barbecue eens een verfijnd accent met deze verrassende papillot zonder dat het veel tijd in beslag neemt.

Ingrediƫnten
Voor 4 personen

4 zalmfilets (diepvries)
500 g gemengde groentereepjes (diepvries)
8 kerstomaatjes
8 eetlepels mascarpone
witte wijn
peper en zout
instantbinder
aluminiumfolie
30-60 minuten

Recept

Leg vier vellen aluminiumfolie open.
Verdeel er de diepgevroren groentenreepjes over.
Meng de mascarpone met 4 eetlepels wijn en de instantbinder.
kruid met peper en zout en verdeel de helft van dit mengsel over de 4 porties.
Snij de bevroren zalmfilets in twee en schik twee stukken per vel naast elkaar.
Halveer de kerstomaatjes en schik ze erbij.
Lepel de rest van het mascarponemengsel over de porties.
Vouw de papillot dicht en laat gedurende een half uur garen op een matig warme barbecue.
Eenvoudig en lekker!
toegevoegd door Chris