Varkenskoteletten in lavendelmarinade
Langer dan 1 uur
Geurige, malse koteletten, kleuren mooi op de gril dankzij de honing in de marinade. Tijm, rozemarijn en lavendel zijn een prachtige combinatie, kruidig, bloemig, de lavendel is absoluut niet overheersend, mits er niet teveel van gebruikt wordt. Dit recept is een mooie toevoeging voor de barbecue, maar lukken ook mooi in een grillpan op het fornuis. De marinade is ook geschikt voor lam of kip.
Ingrediënten
voor 4 personen

4 varkenskoteletten (ribkoteletten)
2 eetlepels olijfolie
½ eetlepel lavendel (bloesem)
1 eetlepel rozemarijn blaadjes
1 eetlepel tijmblaadjes
½ citroen
2 eetlepels honing
1 theelepel zout
versgemalen peper
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.