Taartbiscuit
20-30 minuten
De basis van elke goede biscuittaart is een luchtige hartige biscuit. Al te vaak wordt een slecht gelukte biscuit gecamoufleerd met slagroom, confituur, glazuur, chocola, fruit en andere versiering. Maar met dit recept heb je geen reden meer om te verdoezelen en is ook het hart van je taart puur dessertgenot!
Ingrediënten
voor 6 personen

5 eieren
125 g bloem
25 g maïsbloem
200 g griessuiker
Reacties
6 Dec 2016
Lekkere en luchtige taart!!
15 Feb 2015
Hoeveel ø is je taartvorm?
25 Feb 2014
Gebruik zelfrijzende bloem
25 May 2013
Gebruik een beetje water om je eierdooiers samen met de suiker op te kloppen. Toen ik dit recept de eerste keer uitprobeerde wou het Mengsel niet luchtig worden. Toen ik een beetje water toevoegde werd het al snel een zeer luchtig geheel.
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten