Soupe de Poisson
Langer dan 1 uur
De smaak van het zuiden van Frankrijk op je bord! Serveer dit heerlijk Frans soepje met grote, zelfgemaakte croutons. Hiervoor zet je wat sneetjes brood onder de gril. Zodra ze bruin zijn, haal je ze uit de oven en wrijf je ze in met een teentje knoflook. Breng op smaak met goede olijfolie, zout en peper, en serveer met de soep. Een heerlijk recept voor de feestdagen!
Ingrediënten
voor 8 personen

2 el olijfolie
2 rode uien, fijngesnipperd
3 tenen knoflook, fijngesnipperd
1 venkel knol, fijngesneden
bosje thijm, bladjes geplukt
2 laurierbladjes
5 grote rijpe tomaten, grof gesneden
800ml visbouillon
2 el Armagnac
mespunt saffraan
500g bevroren zeevruchten
 zout en peper naar smaak
4 el room
Reacties
18 May 2016
Die wil ik absoluut eens maken :-)
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.