Gevulde paprika met blauwekaas-wortelrisotto
30-60 minuten
Toen ik tien jaar geleden door Griekenland reisde, ontkwam ik er niet aan: gevulde groenten voor de vegetariër. Aubergine, courgette, paprika en wat dies meer zij. Maar op elke kaart stond natuurlijk ook tzatziki en Griekse salade en daar kon ik gelukkig zo'n beetje wel van leven; heerlijk vind ik dat.
Eet deze paprika's met een groene salade ernaast met misschien wat ringetjes kalamata-olijf en rode ui erdoor.
Ingrediënten
voor 3 stuks

3 rode paprika’s, middelgroot formaat (ong. 175 g per stuk)
1 klein uitje, gesnipperd
100 g rijst voor risotto (arborio bijvoorbeeld)
100 g peen, in kleine blokjes
groentebouillon
50 g harde blauwe koekaas (dit is het gewicht zonder de korst), in kleine stukjes gesneden
3 plakjes (kaasschaaf) belegen kaas of een ander stukje pittige kaas
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.