- Pel en snipper de sjalotjes.
- Snijd de champignons in plakjes.
- Snijd het vlees in dunne reepjes.
- Verhit een eetlepel boter en bak op hoog vuur de helft van het vlees.
- Uit de pan halen ( het hoeft niet gaar te zijn) en bak de tweede portie met
- een nieuwe eetlepel boter.
- Neem ook dit vlees uit de pan en bewaar het.
- Meng er wat zout en peper door.
- Bak nu op een lager vuur in dezelfde pan in een 1/3 eetlepel boter de
- sjalotten glazig in ongeveer 3 minuten.
- Dan de champignons 3 minuten meebakken
- Schenk de wijn in de pan en uit laten bruisen.
- Voeg de fond toe, laat weer even bruisen en giet de room in de pan.
- Vermeng het geheel
- Kook in tot saus dikte en breng op smaak met zout en peper.
- Voeg het vlees toe en breng aan de kook.
- Rasp er op de fijne rasp een beetje geel van de citroen over en bestrooi met peterselie.
Serveer met Rösti of Spatzli