Currysaus, prei en gemarineerd varkenshaasje
20-30 minuten
Een eenvoudige pikante currysaus van cocosmelk, prei en ajuin en gemarineerde blokjes varkenshaasje.
Deze marinade werkt ook voor het maken van brochette en sate's op de barbecue (BBQ).
Ingrediënten
Voor
personen

400 g varkenshaasje
3 stronkjes prei
1 ajuin of sjalotje
3 eetlepels pikant currypoeder
1 blikje kokosmelk
tomatenketchup
gemalen chilipepers of sambal
1 teentje knoflook
peper en zout
Reacties
14 feb 2015
Water gaat de pikante smaak nog vergroten. Een glas melk of ongezoete witte yoghurt gaat het eerder doen afnemen. Verder tof receptje. Wat versta je onder gemalen chilipepers : pili-pili?
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten