Confituur van rabarber met minder suiker.
30-60 minuten
Onze moeders en grootmoeders roerden de kokende confituur tot hij begon in te dikken. Zo gingen kleur,smaak en vitaminen verloren. Met PEC PLUS is dat niet meer nodig. Pec(tine)is een natuurlijke geleerstof getrokken uit appels of citrusvruchten. Met Pec Plus duurt de kooktijd slechts 1 minuut per kg en ik gebruik slechts de helft suiker. Het resultaat is verrassend lekker!
Ingrediënten
voor 10 personen

1kg rabarber netto
500 g fijne kristalsuiker
1 zakje Pec Plus (20g)
Reacties
28 apr 2014
vraag voor de kok , hoe maak ik confituur met pec plus maar zonder suiker , liefts met tagatesse of ander zoetmiddel voor diabeten
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.
Meer recepten