Andijvie
20-30 minuten
Andijvie met sukadelapjes
Ingrediënten
voor 2 personen

600 gram Aardappelen - Dun schillen, pitjes eruit en in stukken snijden
400 gram Andijvie - Fijn voorgesneden, nog wel even wassen
300 gram Sucadelapjes - Wel een grotere hoeveelheid tegelijk bereid
125 gram Margarine - Om de sucadelapjes te bakken en te braden
4 maal Water - Voor de aardappelen, andijvie, bouillon en groentesaus
3 beetje Zout - Voor de aardappelen, andijvie en sukadelapjes
2 dessertlepels Maizena - Voor de groentesaus
1 beetje Peper - Voor de sukadelapjes
1 halve kom Melk - Voor de groentesaus
2 scheutjes Azijn - Voor de sukadelapjes
0,5 blokje Bouillon - Voor de sukadelapjes
Reacties
Wat vond je van dit recept ? Heb je een tip om het nog beter te maken of een vraag aan de kok ?
om een reactie te plaatsen.