Keukenkast-pasta
Heb je geen boodschappen gedaan? Geen zorgen. Veel van deze ingrediënten heb je waarschijnlijk al in je keukenkast.

Ingrediënten
Voor 4 personen

400- 500g volkorenspaghetti
1 el olijfolie
1 ui, fijngesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
mespunt gedroogde chilivlokken
200g gemarineerde artisjokken, in stukjes gesneden
200g gegrilde rode paprika’s, in stukjes gesneden
1 el gedroogde oregano
75g rucola
250g mozzarella, in grove stukken gesneden
chiliolie
10-20 minuten

Recept

Kook de pasta volgens de aanwijzingen.Fruit het uitje, de knoflook en de chilivlokken in de olijfolie in 5 minuten zacht en zonder te verkleuren.Voeg de gemarineerde artisjokken, de gegrilde paprika’s en de oregano toe en bak dit 3-5 minuten op een middelhoog vuur.Giet de pasta af, voeg het aan de pan met groente toe en schep alles goed om.Haal de pan van het vuur af, voeg de rucola toe en schep alles weer goed om.Serveer de pasta in diepe borden, verdeel de mozzarella over elk bord en besprenkel elke portie met een beetje chiliolie.
toegevoegd door PWestbeek