Kaaschips
Iedereen die ik ken, en dan bedoel ik ook iedereen, is fan van dat lekkere krokante korstje kaas dat aan de rand van een croque monsieur bengelt. Waarom daar niets mee doen? Een hapje bijvoorbeeld.

Ingrediënten
Voor 10 personen

Stevige, afsmakende kaas naar keuze (ik koos voor Oud Brugge)
mosterd   * optioneel te serveren met een stukje roggebrood en een schijfje rode biet.
10-20 minuten

Recept

* Verwarm de oven voor op zo'n 200 ° C
* Rasp zoveel kaas als je nodig hebt en verdeel deze met behulp van een eetlepel over een met bakpapier bedekte bakplaat. Zorg ervoor dat je mooie kleine ronde hoopjes krijg maar opgepast, de kaas zal smelten, hou daar rekening mee zodat je niet één grote koek krijgt.
* 8 à  10 minuutjes in de oven steken (naargelang de gebruikte kaas) en klaar. Uit de oven halen en laten afkoelen. Je kaaschips zijn klaar om te degusteren.

Ideaal als knabbeltje of als garnituur bij een groter hapje. Lekker met een klein dotje mosterd
toegevoegd door Sidfrisjes