Vegetarische Lasagne
Een heerlijke vegetarische lasagne die zelfs aan te raden is voor vlees eters. Het ideale gerecht om eens iets anders te proberen.

Ingrediënten
Voor 4 personen

1/2 Aubergine
1/2 Courgette
1 paprika
1 ajuin
400gr Verse vellen pasta voor Lasagne
300gr Geraspte kaas
Bechamelsaus
Room
1 blikje gepelde tomaten
1 klein blikje tomaten concentraat
30-60 minuten

Recept

- Snij de courgette en aubergine in dunne schijfjes en roer wok deze even snel met wat boter.
- Snij de ajuin en Paprika in grove stukken en bak fruit deze in een diepe kom met wat boter. Voeg er de tomaten aan toe en kruid met italiaanse kruiden.
- Maak een eenvoudige Bechamel saus met boter, bloem en wat melk. Kruid af met peper en zout en nootmuskaat.
- maak laagjes begin met de Aubergine en wat tomaten saus en wissel af met bechamelsaus, tomaten saus en courgette.
-Eindig met de geraspte kaas en overgiet de geraspte kaas met room. Dit geeft een heerlijk smeuïge kaas topping nadat de lasagne 30-40min in de over heeft gebakken.

(De baktijd hangt vooral af van het type lasagne vellen die je gebruikt)

Smakelijk
toegevoegd door Arties