Omelet met geitenkaas
Walter. Lekker!!!!!!!!!!!!!! En gemakkelijk.

Ingrediënten
Voor 4 personen

8 eieren
250 gr kerstomaatjes, gehalveerd
1 (rode) ajuin, in fijne ringen gesneden
200 gr geraspte mozzarella
150 gr geitenkaas, in kleine blokjes gesneden
peterselie, fijngesnipperd
peper en zout
boter
10-20 minuten

Recept

Kluts de eieren los en kruid met peper en zout. 
Bak in een klein beetje boter de ajuin glazig. 
Smelt een klontje boter in een braadpan en giet hierin 1/4 van de geklutste eieren. 
Bestrooi met 1/4 geraspte mozzarella + peterselie. 
Leg kerstomaatjes + blokjes geitenkaas + gebakken ajuin op de omelet. 
Bak de omelet tot de mozzarella gesmolten is en het ei gestold. 
Vouw voorzichtig met een vork de buitenkant van de omelet naar het midden toe. 
Bak de overige 3 omeletten zoals hierboven beschreven en houd de reeds gebakken omeletten warm in een lauwe oven (120°C). 

Tip  
Serveer de omelet met geitenkaas bij voorkeur met notenbrood.
toegevoegd door josejansen