Stokbrood met gerookte zalm en dille-dressing
Juliette Voor dit gerechten hoop ik dat je gerookte zalm lekker vindt!! En anders is het een ideaal gerechtje dat je gemakkelijk op je volgende house-warming of verjaardag-party kunt serveren.

Ingrediƫnten
Voor 2 personen

1 (afbak)stokbrood
1 theelepel dille
200 gram gerookte zalm
2 eetlepels mayonaise
1 eetlepel olijfolie
2x snufje zout
Evt augurk
10-20 minuten

Recept

Bak het stokbrood af volgens de verpakking. Wanneer je een vers stokbrood hebt verwarm dit het liefst even in de oven.

Doe 1 eetlepel olijfolie in een bakje. Roer hier 2 eetlepels mayonaise doorheen en ongeveer 1 a 2 theelepels gedroogde dille. Breng je dressing op smaak met wat zout en peper. Augurk in plakjes. Snijd het stokbrood in de lengte doormidden en smeer beide kanten in met de helft van de dressing & augurk plakjes. Leg hierop plakjes gerookte zalm en verdeel de rest van de dressing over de zalm.

Super gemakkelijk en ons smaakt het altijderg goed.

Eet smakelijk!
toegevoegd door josejansen