Ondergaande zon
Een heerlijk fruitige, frisse en zoete cocktail die niet alleen smaakt bij een ondergaande zon ;-)

Ingrediënten
Voor 2 personen

2 kleine sinaasappels
½ citroen
450 g aardbeien
20 cl muskaatwijn
2 eetlepels poedersuiker
0-10 minuten

Recept

bereiding

doe op voorhand in de glazen enkele ijsblokjes (of zet ze eventueel enkele uren in de koelkast) zodat de glazen al heel koud zijn. (de ijsblokjes nadien wel uit de glazen doen)

Pers de sinaasappels en de 1/2 citroen en bewaar het sap.
Was de aardbeien, verwijder de steeltjes en mix tot er een soort "saus" ontstaat.

Doe nu in een shaker het sap van de citrusvruchten en vermeng met de aardbeiensaus, de muskaatwijn en de poedersuiker.

Serveer deze cocktail ijskoud in de reeds op voorhand gekoelde glazen.
versier het glas met een stukje aardbei en/of citroen.

Gezondheid.
toegevoegd door shana